Натали Грубовиќ повторно застана пред камера: Новопечената мама блесна за на ТВ (фото)

Поранешната Бинго девојка Наталија Грубовиќ откако се породи пред повеќе од една година и на свет донесе девојче, својот живот го збогати во една нова димензија од убавините на мајчинството. Иако одамна живее во Србија, познатата Македонка редовно е во Скопје кај своето семејство, а сега откако наследничката дојде на свет, посетите на моминскиот дом … Продолжи со читање Натали Грубовиќ повторно застана пред камера: Новопечената мама блесна за на ТВ (фото)