Радио Милева

„Нашата љубов беше преубава“ – Емина прозбори за разводот со Мустафа!

„Нашата љубов беше преубава“ – Емина прозбори за разводот со Мустафа!

Емина Јаховиќ ја изненади јавноста дека се разведува од сопругот Мустафа Сандал. Таа со своите синови живееше во Истанбул, а сега поради работните врски се врати во Белград.

„Добро сум. Можам да бидам и подобро, дефинитивно поминувам низ лош период во животот. Мислам на разводот, тоа е една траума низ која поминувам јас и децата. Се надевам дека ќе го надминам, вели Емина за „Премиера“:

Иако ставиле крај на својата љубов, Емина и Мустафа се во добри пријателски односи.

„Ние сме многу добри пријатели. Имаме две деца и не може да биде поразлично. Нашата врска беше преубава, така и разводот треба да биде убав, додава пејачкат.