Радио Милева

Најдобар за 2018-та: Бурак Озчивит доби награда, а проговори и за последните денови пред да стане татко (фото)

Најдобар за 2018-та: Бурак Озчивит доби награда, а проговори и за последните денови пред да стане татко (фото)

Бурак Озчивит оваа година е награден од техничкиот универзитет Јилдиз од Истанбул. Тој беше избран за најдобар актер за годината 2018 година.

Бурак се појави на церемонијата на доделувањето, истакнувајќи дека оваа награда му е важна првенствено затоа што тој беше избран од учениците и им посака среќа во нивните кариери.

По наградата, Бурак им објасни на новинарите дека бил непослушен студент додека студирал.

На тековната тема поврзана со неговото прво дете, тој рекол:

“Ние ги броиме деновите. Се подготвуваме, се разбира таа малку повеќе. ”

Дали Фахрие има желба за храна во текот на ноќта, како што се случува кај многу бремени жени, тој одговори духовито:

“Тоа се случува со неа често, премногу често.”-вели тој.

Останати вести од Радио Милева