Радио Милева

Нада Топчагиќ удри по своите млади колешки „Во мое време не беше така, купуваат пластични задници па испаѓа како да седат на федери“

Нада Топчагиќ удри по своите млади колешки „Во мое време не беше така, купуваат пластични задници па испаѓа како да седат на федери“
фото: рајко ристиќ

Фолк пејачката никогаш нема проблем да каже што мисли за денешната млада популација, особено оние млади кои допрва се пробиваат на естрадното небо.

„Јас кога бев млада бев многу атркативна, имав многу песни и бев природно убаво. Тогаш не беше во прв план да ги истакнувате градите и задникот, тоа беше друго време. Немаше пластика и силикони. Бев кај Кинезите и видов дека може да се купи пластичен задник. Не знам како функционират со тоа. Видов една што носи пластичен задник, ми изгледаше како да е на федери. Ја пипнав, ме изгледаше како да е гума“ вели Нада во емисијата „De Toxic“.

Таа мисли дека има премногу јавни личности.

„Преку многу јавни личности, ѕвезди кои се создадоа преку ноќ“.

Инаку, таа се плаши од короната и се плаши за целото човештво.

Останати вести од Радио Милева