Радио Милева

Нада Топчагиќ останува без покрив над главата: Пејачката го распродава имотот, а за тоа е виновен еден човек

Нада Топчагиќ останува без покрив над главата: Пејачката го распродава имотот, а за тоа е виновен еден човек
foto:инсатграм

Пејачката Нада Топчагиќ има проблем со недвижнините, а овој пат како што наведуваат српските медиуми, за се е виновен нејзиниот адвокат.

-Не знам што точно се случило, но како што се зборува во соседството, адвокатот кој Нада го ангажирала да ја застапува, ја прелажал и сега таа ќе остане без својот стан. Дали ќе успее да го реши проблемот, никој не знае, а таа секојдневно завршува некаква документација, вели нејзиниот сосед.

-Ништо, ништо, се е во ред, денес или утре треба да ми стигне одлука од судот и да видам што ќе правиме, морам да ангажирам адвокат. Имавме адвокат кој не си ја работеше добро работата, не не известуваше како што требаше и сега што е тоа е, кога ќе стигне се од судот, тогаш ќе знам што да правам, раскажува Нада.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Потсетуваме, пред неколку месеци во медиумите се појави вест дека Нада одлучила да го распродаде имотот кој го поседува, бидејќи западнала во големи долгови. Таа потврди дека е во проблем од кој само сака да распродаде се и да остави само мал дом за себе.

Останати вести од Радио Милева