Радио Милева
(претс)кажување...

На починатиот млад пејач од „Ѕвездите на Гранд“, Јелена Карлеуша му предвиде блескава иднина, но за жал, прстите ги вмеша кобната судбина (ВИДЕО)

На починатиот млад пејач од  „Ѕвездите на Гранд“, Јелена Карлеуша му предвиде блескава иднина, но за жал, прстите ги вмеша кобната судбина (ВИДЕО)

Трагично починатиот млад пејач Момир Луковац учествуваше во тековната сезона на популарното шоу „Ѕвездите на Гранд“ и успеа да се пласира во третиот круг на натпреварување.

Јавноста го памети не само по неговиот маестрален настап на музичкиот натпревар, туку и по неговиот смешен разговор со Јелена Карлеуша. Пред  членката на жирито да започне да го коментира настапот и пеењето на Момир, тој брзо извика: „Ќе ослабам, жими мајка!“

Потоа Карлеуша вака му се обрати, предвидувајќи му блескава иднина…

„Момир, имаш многу убава насмевка и може да се види дека си опуштен и шармантен, но го покажа она што го знаеш дури во втората половина на втората песна. Буцко си, јадеш тесто, јадеш слатки, а замисли си како би било да изгубите уште 15 – 20 килограми, каков фраер тогаш би бил?! Сепак, мислам дека имаш блескава иднина, имаш во себе прекрасна емоција“ – му (претс)кажа тогаш Јелена, но… за жал, прстите ги вмеша кобната судбина.

Останати вести од Радио Милева