Радио Милева

На Фарма освои 100 000 евра, а еве што вели сега Топалко за реалните шоуа!

На Фарма освои 100 000 евра, а еве што вели сега Топалко за реалните шоуа!

Пред девет години, Милан Топалковиќ Топалко беше учесник во реалното шоу „Фарма“ и заработи 100 илјади евра.

Иако тогаш освои пари, популарниот пејач денес нема убаво мислење за реалните шоуа.

„Не ме интеренсираат тие теми, не сакам да ги читам и гледам, не знам на кого му е интересно. Реалното шоу мене ми донесе убави работи, но повеќе не ми е интересно. Јас гледам некои мои емисии. Сакам да ја гледам емисијата „Потполно природно“ на Мемедовиќ“, изјави пејачот.