Радио Милева
кој се тепа тој се сака... или не?

На денот на вљубените Едо и Драгана се испотепаа во „Задруга 3“: „Мене ме е*еш за хонорар кој јас ти помогнав да го зработиш“ (ВИДЕО)

На денот на вљубените Едо и Драгана се испотепаа во „Задруга 3“: „Мене ме е*еш за хонорар кој јас ти помогнав да го зработиш“ (ВИДЕО)

Драгана Митар вчеравечер целосно ги загуби жиците за време на расправијата со Едис Фетиќ и почна да прави хаос во „Задруга“.

Се започна откако Едис Фетиќ изјави дека непотребно потришил две години на Драгана, а таа одговорила велејќи дека Едис е машка ку*ва, бидејќи постојано менува жени.

Драгана тогаш рече дека Едис треба да излезе од реалното шоу затоа што заработува пари преку секс со неа во „Задруга“.

„Мене ме е*еш за хонорар кој јас ти помогнав да го зработиш. Сега излези. Јас нема да те оставам на мир овде во ова ријалити“ – му рече Драгана.

Драгана Митар потоа целосно „одлепи“, ги изгуби нервите,  „полуде“ и бесна почна да го удира и да урива и крши сè во паботот каде беа, а потоа отиде и во работилницата, каде повторно дивееше но Едис, која ја следеше некако успеа да ја смири.