Радио Милева

На 58 годишната Лидија Вукиќевиќ кожата и виси ама не се откажува од провокација: Беше заедно со сниновите, а градите и ѕиркаа од незгодно место (фото)

На 58 годишната Лидија Вукиќевиќ кожата и виси ама не се откажува од провокација: Беше заедно со сниновите, а градите и ѕиркаа од незгодно место (фото)
фото: A. Налбантјан/телеграф.рс

Лидија Вукиќевиќ присуствуваше на одбележувањето на годишнината од списаниетo „Hello“ во четвртокот, 12 септември, и дојде во присуство на двајцата синови, а за оваа прилика избра провокативен фустан.

Актерката пристигна со синовите Андреј и Дејвид, кои ги има од бракот со фудбалерот Митре Мркел.

фото: A. Налбантјан/телеграф.рс

За оваа свечена манифестација, таа носеше индиго сина тоалатеа, која беше отворена од страните, а може да се види дека градникот овој пат недостасува.

За Лидија е познато дека има 58 години и се чини дека актерката воопшто не се чувствува така. Иако се уште важи за една од најатрактивните актерки од поранешна Југославија, овие фотографии покажаа дека Лидија не може да и избега на староста.

фото: A. Налбантјан/телеграф.рс

Кожата веќе и е збрчкана и виси, па на ваквите креации во скоро време ќе треба да заборави.

Трагот на годините е највидлив на фотографијата каде разговара со Сузана Манчиќ.

Останати вести од Радио Милева