Радио Милева

Мотивирана од бујните гради на ќерката: Откако Луна стави силикони, сега и мама Анебела оди на ремонт

Мотивирана од бујните гради на ќерката: Откако Луна стави силикони, сега и мама Анебела оди на ремонт
фото:инстаграм/анабела

Анебела Буква ќе треба што е можно побрзо да ги замени силиконските импланти што ги вгради пред 20 години.

Пејачката веќе закажа операција на приватна клиника и одлучи да го стори тоа, откако случајно беше на преглед, при што на ултразвук се покажале одредени промени што бараат нова интервенција.

“Таа редовно оди на преглед, а последен пат кога таа целосно непланирано одлучи да биде прегледана, беше кога Луна се реши да ги зголеми градите. Ултразвукот покажа дека еден имплант не стои правилно, дека се деформирал со текот на времето … Добро, и тоа не треба да изненадува, затоа што Анабела долго време има силикони. Таа веднаш се консултираше со доктор, кој ја советуваше да го стори тоа што е можно поскоро и да стави нови импланти “, рече извор близок на пејачката, додавајќи дека Анабела веќе ја закажала операцијата.

фото:инстаграм/анабела

“Да, вистина е, треба да одам на операција повторно … закажав за денес, но се разболев, пиев антибиотици, па морав да го одложам додека не оздравам. По скоро 20 години и две бремености градите изгубија форма и еден силикон малку се поместил, не се вклопува како што треба, затоа се препорачува да ги променам во наредните три, четири месеци “, рече таа за српските медиуми, додавајќи:

“Можеби ќе бидат малку поголеми, ништо драстично, но мислам дека ќе го препуштам тоа на лекарот на кој му верувам, бидејќи тој сè уште знае што е најдобро за мојата конституција. Сега имам тројка, а може да биде малку посилна тројка”.

Останати вести од Радио Милева