Радио Милева
Впечатливо

Моќна трансформација од која нема да ја познаете: Ирена Спировска како „црниот лебед“ (фото)

Моќна трансформација од која нема да ја познаете: Ирена Спировска како „црниот лебед“ (фото)
фото:ирена спировска/инстаграм принтскрин

Преку социјалните мрежи, телевизијата и сцената од разни настани, ТВ водителката Ирена Спировска ја гледаме најчесто во спортско до елегантно светло.

И во двете изданија изгледа одлично, секогаш средена од глава до петици – вистинска дама која се грижи за надворешниот изглед чија убавина пак доаѓа од внатрешниот.

фото:ирена спировска/инстаграм принтскрин/владо георгиев

Ирена редовно е активна на популарните социјални мрежи, особено Инстаграм, каде меѓу последните фотографии постави таква од која следбениците беа воодушевени, но и тешко можеа да ја препозанаат.

фото:ирена спировска/инстаграм принтскрин/владо георгиев

Шминката има огромна моќ на трансформација, особено онаа сценската, а пак кога е направена од уметноста во рацете на професионалец, тогаш резултатот е ваков.

Ирена Спировска во оваа вепачатлива треансформација беше „црниот лебед“, а одговорен за ова дело беше стилистот за шминка и фотограф Владо Георгиев.

Останати вести од Радио Милева