Радио Милева
Едноставни

Младиот пејач на Гранд, Алекса Перовиќ стави потис во матично: Сите се шокирани од имиџот на младоженците на венчавката!

Младиот пејач на Гранд, Алекса Перовиќ стави потис во матично: Сите се шокирани од имиџот на младоженците на венчавката!

Победникот од претходната сезона на  „Ѕвездите на Гранд“,  Алекса Перовиќ, на крајот од минатата година дозна дека ќе стане татко, а него и неговата животна избраничка Милица Пајчин многу ги израдува веста за тоа дека ќе станат за прв пат родители.

Откако ја дознаа веста за приновата, Алекса и Милица одлучиле да се венчаат, а тоа го направиле тајно, само во присуство на нивните кумови.

A post shared by Milica Perović (@leni_wolfy) on

Иако судбоносното „да“ го изговорија уште пред неколку месеци, тие одлучија дури сега да ги споделат овие информации во јавноста, па објавија свадбена фотографија на нивните профили на социјалните мрежи, а многумина беа шокирани од  стилот на облекување што го избрале за оваа пригода.

Имено, и  обајцата, како и нивните сведоците,  се појавиле облечени во фармерки и наједноставни бели маички, на чија предна страна било отпечатено: „млада“ и „младоженец“, односно „кума“ и „кум“!