Радио Милева
друг пат, чувај си го г**от...

Младата „Ѕвезда на Гранд“ ја качија на рогови: Пејачката Лена Чолак ја удри крава! (ВИДЕО)

Младата „Ѕвезда на Гранд“ ја качија на рогови: Пејачката Лена Чолак ја удри крава! (ВИДЕО)

Лена Чолак е млада пејачка, која стана позната по своето учество во „Ѕвездите на Гранд“, но и по аферата со пејачот Раста, за кого се тврдеше дека Лена му е љубовница, како замена за бившата сопруга Ана Николиќ, како нејзина замена по разводот на (т)раперот.

Изминатите неколку дена и покрај коронапандемијата, Лена уживаше во својот одмор во егзотиката на далечната Танзанија. Но, на српската пејачка и се случи смешна ситуација во оваа далечна африканска земја.

Имено, на плажата таа се доближи до стадо говеда кои таму се најдоа, па им пријде, клекна  и сакаше да погали едно теле. Меѓутоа, додека таа го галеше телето, неговата мајка не ја сфати љубовта на пејачката баш пријателски. И пријде од зад грб и кравата ја удри по задникот. Или што би рекле народски, ја качи на рогови!

Погледнете како изгледаше оваа мал смешна незгода, подолу!

Останати вести од Радио Милева