Радио Милева
„легна“ уште пред да седне...

Младата Анастасија Недељковиќ само што влезе во „Парови“ веднаш се впушти во „жешка и жестока“ акција (ВИДЕО)

Младата Анастасија Недељковиќ само што влезе во „Парови“ веднаш се впушти во „жешка и жестока“ акција (ВИДЕО)

Не и требаше многу време на Анастасија Недељковиќ да влета во креветот на нејзиниот цимер Павел Владило, со кој престојува во реалното шоу „Парови“.

Уште веднаш се виде дека меѓу учесниците има хемија, а првите љубовни искри се појавија уште втората вечер по влегувањето на нови станари, по што тие завршија заедно под покривката.

Најпрвин следуваше милување и размена на нежности и романтични мисла, за пото да дојде она, најжешкото: жестока акција под јорганот, каде само можеме да претпоставиме како се одвиваа работите.