Радио Милева
Е.и ме, јас сум славна

Минатиот пат дојде со приколка и телохранители, а сега потенцијалната „Гранд ѕвезда“ пееше во маичка со безобразен натпис, па и го сврте грбот на колешката и му држеше предавање на жирито! (ФОТО+ВИДЕО)

Минатиот пат дојде со приколка и телохранители, а сега потенцијалната „Гранд ѕвезда“ пееше во маичка со безобразен натпис, па и го сврте грбот на колешката и му држеше предавање на жирито! (ФОТО+ВИДЕО)

Како и минатиот пат, натпреварувачката  Тијана Кадовиќ и при својот најнов настап направи голем хаос  во „Ѕвездите на Гранд“.

Тијана, која последен пат се појави доаѓајќи со трејлер приколка и телохранители, сега привлече внимание со својата маичка на која беше испечатен натписот: „Е.и ме, јас сум славна“.

Потоа таа и го сврте грбот на  нејзината конкурентка Сара Јелаш додека таа пееше, а за својот настап Тијана имаше подготвено посебен видео материјал.

По добивањето на многу пофалби од Аце Лукас, Тијана му подари лижавче, а на крајот, исто така, му одржа  цело предавање на жирито, како да ги оценува натпреварувачите.

Погледнете го настапот на Тијана откако ќе ја премотате снимката на 00:23:45!