Радио Милева
сепак ја има...

Мими-Оро осамна на сајт за возрасни: Кој и го смести на старлетата од еротскиот ескорт каталог во Србија? (ФОТО 18+)

Мими-Оро осамна на сајт за возрасни: Кој и го смести на старлетата од еротскиот ескорт каталог во Србија?  (ФОТО 18+)

Фотографиите на старлетата Милица Живановиќ, попозната како Мими Оро, која ја поврзуваат со најновата ескорт секс афера во Србија, се појавија на порнографска страница.

Старлетата беше учесник во релното шоу “Парови”, каде што призна дека имала групен секс, но дека најмногу ѝ се допаѓа кога има однос еден на еден.

„Признавам дека имав групен секс, поточно тројка, но никогаш не сум се снимала. Можеби ме снимија еднаш со една девојка, но, немам снимки и фотографи” – рече тогаш Мими – Оро.

Арно ама, провокативните фотографии на овој сајт за возрасни се појавија деновиве, токму во екот на ескорт афеарата во Србија во која нејзиното име е фокусот како и во фотокаталогот со цени и секс услуги на макрото Михајло Максимовиќ.

Но, Мими – Оро не е единствена на овие фотографии. Тука се исто така и нејзините пријателки и пријатели, а како овие фотографии се појавија токму сега на оваа позната порнографска страница, е навистина интересно прашање?