Радио Милева
неверна и влажна

Милојко ја фати Милијана на дело, во жешка акција под тушот со Жабац, па ја извлече надвор и… (ВИДЕО)

Милојко ја фати Милијана на дело, во жешка акција под тушот со Жабац, па ја извлече надвор и… (ВИДЕО)

Милијана Божиќ опуштено се бакнуваше пред цимерите в уста со својот љубовник Немања Стаматовиќ – Жабац во ходникот покрај тоалетот, а потоа одненадеж се појави нејзиниот возрасен сопруг Милојко.

Видно изнервиран од затекнатата глетка и рекол на својата млада сопруга дека може слободно и да се истушира со Жабац ако сака и лут си заминал во спалната.


Милијана, „ни пет-ни шест“, толку и требало, па не се двоумела ниту за миг да влезе со љубовникот во туш кабината. Откако Милојко тоа го разбрал, веднаш дотрчал и со помош на внукот на Ера, Урош Анѓелиќ, насила ја отворил кабината и ја извлекол полуголата сопруга од под тушот со Жабац.

Потоа  шокиран од глетката, ја отргнал  од местото на настанот кон огледалата сакајќи физички да се пресмета со неа, но во тоа го спречил внукот на Ера.

Милијана се бранела со зборовите: „ не сум гола, облечена сум, а и ти ми рече да влезам, затоа влегов“, викајќи кон Милојко, кој не можејќи да се смири продолжил да ја турка.

Погледнете ја целата ситуација во видеото во продолжение:

Останати вести од Радио Милева