Радио Милева
Распар во „Парови“

Милијана пред очите на сите легна со Жабац, а нејзиниот возрасен сопруг Милојко не можејќи тоа да го гледа, побегна од спалната (ВИДЕО)

Милијана пред очите на сите легна со Жабац, а нејзиниот возрасен сопруг Милојко не можејќи тоа да го гледа, побегна од спалната (ВИДЕО)

Драмата на возрасниот Милојко Божиќ во реалното шоу „Парови“ продолжи и во текот на минатата ноќ.

Имено, неговата млада и згодна сопруга Милијана во изминативе денови не се двоумеше да се бакне во уста со Немања Стаматовиќ – „Жабац“ пред очите на сопругот,  кој сето тоа го гледаше. Таа вчеравечер отиде чекор подалеку и легна во кревет со својот љубовник, каде што се препуштија на страстите, па се впуштија во жешка акција под прекривката.

Движењата и метежот под јорганите, а потоа и нивните задоволни лица укажуваат на тоа дека тие целосно и без срам пред сите им се препуштале на страстите.

За тоа време, Милојко не можејќи тоа да го гледа, побегна од спалната и легна на каучот во дневната соба.

Дали можеше да заспие или само се преправаше дека спие… Јака му душа – само тој си знае!