Радио Милева
распар во „Парови“

Милијана и Милојко пред развод, Жабац сака ја жени идната распуштеница! (ВИДЕО)

Милијана и Милојко пред развод, Жабац сака ја жени идната распуштеница! (ВИДЕО)

Најконтроверзната и најинтригантна брачна двојка во Србија, Милијана и Милојко Божиќ, ќе ја напушти вилата во која се одвива на реалното шоу „Парови“ ! Откако адвокатите ќе влезат во вилата за парот да ги потпише барањата за развод на бракот, Милијана и Милојко накусо ќе излезат од шоуто за да ги регулираат бракоразводните документи и спогодбениот развод!

„Јас сигурно барам  развод“, тврди Милојко Божиќ.

„Ама, не стекнавме ништо заедно, се си е мое. Мои се куќите, мои се и становите“ –  објаснува Милојко. Во меѓувреме Жабац, швалерот на Милијана со кого јавно го изневерува својот сопруг, едвај го чека разводот за да ја ожени идната распуштеница!

Останати вести од Радио Милева