Радио Милева
задовол(е)на и насмеана...

Милијана е ненаситна: Неверната сопруга заврши со љубовникот во машкиот тоалет, па му пружи незаборaвно задоволство!

Милијана е ненаситна: Неверната сопруга заврши со љубовникот во машкиот тоалет, па му пружи незаборaвно задоволство!

Милијана Божиќ никако да ги смири страстите. На младата сопруга – мераклика возрасни толку многу и вријат хормоните што дури и за време на забавата во реалното шоу „Парови“ не можеше да се воздржи!

По краткиот флерт со нејзиниот швалер Жабац, нему не му требаше многу време да ја убеди заедно да се искрадат и да заминат во тоалетот.

Имено, овој учесник на „Парови“ не заостанува многу по возраст од сопоругот на младата нимфа – Милојко Божиќ, што на Милијана многу и се допаѓа.

И додека забавата беше во полн ек, двајцата решија да си направат сопствена „секс журка“, па се искрадоа и кришум упаднаа во машкиот тоалет.

Ја затворија вратата зад нив, а насмевката на лицето на младата сопруга на Милојко кажува се’! Добар оргазам, кажува повеќе од  илјада зборови.

Останати вести од Радио Милева