Радио Милева

Милица Тодоровиќ ќе биде кума на свадба кај овој познат пејач! (фото)

Милица Тодоровиќ ќе биде кума на свадба кај овој познат пејач! (фото)

Популарната пејачка Милица Тодоровиќ го запозна својот колега Стеван Анѓелковиќ пред 13 години. Оттогаш познатите пејачи се како брат и сестра.

Стеван овој месец ќе се ожени со Наташа, а како кума за својата свадба ја одбра Милица.

Тој со емотивна порака објасни зошто баш сака Тодоровиќ да биде кума на денот кога ќе се заколне на вечна љубов.

„Зошто? Зошто од првиот ден те гледам како сестра. Затоа што со мене си во добро и во лошо, затоа што ги знаеш сите мои мани и квалитети, моите тајни. Затоа што те сакам таква каква што си, пишувата во пораката која Милица ја сподели на социјалните мрежи со објаснување „кума сум“.

фото: принтскрин/инстаграм