Радио Милева

Милица Павловиќ проговори за љубовниот живот: „Девет години не сум била со маж!“

Милица Павловиќ проговори за љубовниот живот: „Девет години не сум била со маж!“
фото: принтскрин.милицапавловиќстар

Една од најатрактивните пејачки во регионот, Милица Павловиќ во интервју за курир.рс во емисијата „Пулс Србија“ откри приватни детали од својот живот.

Имено, таа откри дека 9 години не била со маж, но и откри кои особини треба да ги поседува нејзиниот партнер.

„Јас не можам да бидам со личност која не знае што сака од себе и од својот живот. Јас знам што сакам од себе. Не можам да бидам со личност која не е остварена. Која нема цел“ вели Милица и додавa:

фото: принтскрин/курир.рс

„Тој на почетокот може да биде задоволен со нешто, но подоцна ќе се појави тој хендикеп и не може да се покаже пред жената онака како треба, да биде маж во вистинска смисла на зборот“ вели Павловиќ.

Пејачката истакна дека во последните 9 години не била со маж, а во медиумите досега нема претставено момче, па многумина се прашуваат кога ќе се појави вистинскиот за Милица.