Радио Милева
фотогенична...

Милица Павловиќ менува професија: Секси сењорита оди во манекенските води? (ФОТО)

Милица Павловиќ менува професија: Секси сењорита оди во манекенските води? (ФОТО)

„Драго ми е кога ми кажаа дека изгледам како модел и дека фотографирањето како и снимањето видеоматеријали одлично ми оди. Во мојот бизнис ова е пожелно и може да биде само плус.

Обожавам добра фотографија, сакам добро видео и сè што има врска со сликањето е предизвик за мене.

Иако ова е нормално и во светот фотографирањето е тесно поврзано со музиката, овде тоа сè уште не е случај.

Нашите пејачи професионално се фотографираат и снимаат видеа само ептен кога мораат.

За разлика од многумна од нив,  јас исклучително ја сакам таа страна на овој бизнис“ – вели секси сењорита за Ало.рс објаснувајќи зошто се повеќе ја убедуваат да му се посвети на манекенството.