Радио Милева

Милена Антовкска се потсети на летото, извади фотографија во бикини, а во прв план се нејзините гради (фото)

Милена Антовкска се потсети на летото, извади фотографија во бикини, а во прв план се нејзините гради (фото)
фото: инстаграм

Откако ја испративме зимата, а ја дочекавме пролетта, се поблизу ни се гледа летото, топлото сонце, одмор, плажа, море..

Меѓутоа, поради пандемијата и короната изминатиот месец повеќето од нас времето го поминуаме дома, а летните одмори се ставени под знак ?

Поради новонастаната ситуација се уште не се знае дали ќе има одмори, ако има како и што ќе биде…Но дотогаш, тука се Фејсбук и Инстаграм да не потсетат на некои наши претходни одмори, односно во „Сеќавања“ да ни извадат некоја постара фотографија од плажа, одмор, море, егзотична дестинација.

Македонската водителка Милена Антовска поради нејзината професија изминатиот период го поминува дел на работа со соодветна опрема и заштита, а дел со своето семејство односно ќерката Лана Марија и сопругот Гордан.

фото: Инстаграм

Меѓутоа, деновиве водителката се потсети на еден женски одмор од пред 3 години, односно на својот „Инстаграм“ и излезе фотографија од архива, а Антовска веднаш ја сподели во кусите приказни.

Фотографијата е направена пред три години односно во април 2015 година, а на објавата Антовска е во друштво во нејзините пријателки, соблечена во бело бикини, а во прв план се нејзините горни атрибтуи.

фото: Инстаграм

Се надавема дека пандемијата ќе заврши наскоро и сите ќе може да заминеме некаде на одмор и повторно да уживаме во летните денови.

Останати вести од Радио Милева