Радио Милева
далеку од младоженец

Милан Станковиќ се присети на врската со Рада Манојловиќ, проговори за вереничкиот прстен и свадбата… (ФОТО)

Милан Станковиќ се присети на врската со Рада Манојловиќ, проговори за вереничкиот прстен и свадбата… (ФОТО)

На почетокот на кариерата како млада ѕвезда во Гранд, Милан Станковиќ успеа да привлече големо внимание на публиката, но и кај своите колешки на естрадата.

Иако не се знае многу за неговиот приватен живот по раскинувањето со пејачката Радмила Манојловиќ, Милан успешно го сокрива тој дел од интимата, обидувајќи се да ужива во љубовта далеку од очите на јавноста.

Запрашан дали е тоа денес возможно кога секој може да те види исними со мобилемн телефон и објави на социјалните мрежи, Милан се присети на врската со атрактивната и згодна Рада Манојловиќ.


„Не е дека Рада и јас не се криевме од медиумите. Сакавме нашата врска да остане анонимна, но другите не издавааа. Сепак, и покрај се’, кога сакате да ја задржите врската и приватниот живот настрана, можете тоа да го направите… Има начин“ – рече Станковиќ.

Инаку, иако носи прстен на раката, Станковиќ не е подготвен да го каже судбинско „да“ во скоро време.

„Тоа не е венчален прстен. Не верувам во потпис на хартија и завети. Особено не, во ова денешно време, кога сè е променливо и неизвесно“ – рече тој.

Останати вести од Радио Милева