Радио Милева

Мики Црнокрак главна фаца во Турција заедно со Жан Клод Вам Дам (фото)

Мики Црнокрак главна фаца во Турција заедно со Жан Клод Вам Дам (фото)

Сопственикот на модното студио „Црнокрак“, Мики Црнокрак, заедно со своите манекени и манекенки постојано патува на различни страни од светот каде се претставува македонската убавина.

Овој викенд Мики заедно со 19 годишната прилепчанка Елена Петреска учествуваа на „ “Miss Fashion TV 2018”, а на настанот ни повеќе ,ни помалку во жири комисијата беше и славниот холивудски актер Жан Клод Ван Дам.

Моментот да се запознае и да поразговара со познатата ѕвезда имаше токму Мики, па и да направат една заедничка фотографија која се најде на социјалните мрежи.

Jean Claude Van Damme & Miki Crnokrak

A post shared by miki.crnokrak (@miki.crnokrak) on

Оваа средба сигурно долго ќе се памети и прераскажува, а она што може да се заклучи од фотографијата е дека Жан Клод Ван Дам изгледа доста позралично од оној каков го паметиме на филм.