Радио Милева

„Ми ги разубавивте животот“: Нина Бадриќ доби пријатно изненадување (видео)

„Ми ги разубавивте животот“: Нина Бадриќ доби пријатно изненадување (видео)

Популарната хрватска пејачка мислеше дека станува збор за уште едно обично патување, меѓутоа тоа беше вистинско изненадување за неа.

Нина Бадриќ со „катамаран“ патуваше од Хвар кон Сплит, а на истата линија патувале и патници кои ги сакаат песните на поп ѕвездата.

Патниците почнале да ја пејат нејзината песна „Дани и годиние“, а Бадриќ овој момент го сними со својот мобилен телефон и го објави на својот Инстаграм.

„Кога те снима генијална екипа на млади луѓе на катамаран Хвар – Сплит. Ми го разубавивте животот“, напиша пејчката во описот на видеото.

Останати вести од Радио Милева