Радио Милева

Марјана Станојковска носи жешка есен во претесен косим за капење кој едвај и ги собра градите (фото)

Марјана Станојковска носи жешка есен во претесен косим за капење кој едвај и ги собра градите (фото)

Големите љубители на летото со тешко срце се збогуваат од летната сезона која веќе е зад нас, додека пак оние што повеќе ја сакаат есента и постудените денови, се радуваат што на жештините им дојде крајот.

ТВ водителката Марјана Станојковска веројатно е во оние првите, па не може да се откаже од летото, плажата и сонцето, но и разголените изданија во костими за капење.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von MARJANA STANOJKOVSKA 5 (@marjanamay) am

Токму за крај на летото и почетокот на есенската сезона, секси Марјана објави фотогрфија од плажа со која сакаше да внесе боја во есенските денови.

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Trying to bring a little bit of color to the first day of #autumn 🍃 🍁

Ein Beitrag geteilt von MARJANA STANOJKOVSKA 5 (@marjanamay) am

Ние би рекле дека освнен боја донесе и „жежок бран“ во овој ултра тесен костим за капење, а оние што ја следат на Инстаграм за момент подзаборавија на пониските температури кои дојдоа.