Радио Милева
искрена

Марија Шерифовиќ за емотивниот живот: „Најдоброто нешто во животот на таа личност би било да биде моја девојка“

Марија Шерифовиќ за емотивниот живот: „Најдоброто нешто во животот на таа личност би било да биде моја девојка“
фото: ата имагес

Марија Шерифовиќ во интервју за „Стори“ зборуваше за својот емотивен и љубовен живот.

На прашањето дали е лесно да се биде нејзина емотивна партнерка, пејачката објасни како стојат работите.

„И во емотивниот однос настојувам работите да бидат јасни. Сакам кога работите функционираат по одредени принципи со кои некои партнери многу тешко се согласуваат. Но, и покрај тоа верувам дека на таа личност надобра работа во живтот ќе и биде да биде моја девојка“, вели Марија низ насмевка.

На прашањето колку грешки би можела да прости на партнерот, таа вели:

„Не можам да кажам дека постои некој лимит. Довербата е клучна работа, а таа се губи многу лесно“, изјави Марија.

Останати вести од Радио Милева