Радио Милева

Марија Шерифовиќ проговори дали е во врска, а на тоа ја натера фотографијата на која двојка се држи за рака (фото)

Марија Шерифовиќ проговори дали е во врска, а на тоа ја натера фотографијата на која двојка се држи за рака (фото)
фото: инсатграм/марија шерифовиќ

Марија Шерифовиќ неодамна објави фотографија на својот Инстаграм на која се прикажани две силуети кои се држат за рака.

Како резултат на тоа, многумина се прашуваа дали фотографијата ги претставува нејзината и раката на партнерот.

Сепак, кога Марија виде колку луѓе ги стави во сомнеж, таа одговори преку својот профил и ги расчисти сите сомнежи.

Таа, всушност, несвесно ги заинтригира следбениците, бидејќи фотографијата што ја објави не е нејзина. Таа ја презела од Пинтерест, и бидејќи тоа не го истакна никаде, има смисла дека многу луѓе мислеа дека тоа е таа.

Шерифовиќ, гледајќи колку луѓе останале во заблуда, направи „скриншот“ на страницата на Пинтерест на кој јасно се гледа фотографијата што ја направила.

Покрај тоа, таа го додаде хаштагот „Сама како лист на дрво“, а со тоа призна дека е сингл.

Останати вести од Радио Милева