Радио Милева

Марија Шерифовиќ не е воодушевена од старот на „Ѕвездите на Гранд“, а јасно ја кажа и причината!

Марија Шерифовиќ не е воодушевена од старот на „Ѕвездите на Гранд“, а јасно ја кажа и причината!
фото:инстаграм

Марија Шерифовиќ не се одмори ова лето, иако сакаше да оди на одмор неколкупати. Сепак, нејзините професионални обврски не и дозволија.

– Се обидов, но постојано го прекинував одморот заради закажаните концерти, за да не можам да кажам дека бев во можност да уживам во начинот на кој замислував. Почнав да работам на албумот, започна снимањето на „Ѕвездите на Гранд“, имам големи концерти во Љубљана и Сплит, напролет повторно ќе работиме на „Другата страна на плочата“, така што не знам кога повторно ќе бидам на одмор, веројатно следното лето – додава Марија.

фото: инстаграм

Овој септември започна снимањето на 14-та сезона на музичкиот натпревар „Ѕвездите на Гранд“, во кое Марија повторно е член на жирито.

– Очекувам да биде возбудливо барем како минатата година и во финалето имавме добри кандидати. Секако, морам да признаам дека очекувам мојот кандидат повторно да победи (се смее). Иако, морам да признаам дека во овие први емисии што ги снимивме сè уште не сум видела доволно добар кандидат да ме остави без зборови – вели Шерифовиќ.

Останати вести од Радио Милева