Радио Милева
гранд облог

Марија Шерифовиќ и Саша Поповиќ се обложија и… Сега директорот на „Гранд“ ќе мора да и купи патики (ФОТО)

Марија Шерифовиќ и Саша Поповиќ се обложија и… Сега директорот на „Гранд“ ќе мора да и купи патики (ФОТО)

Марија Шерифовиќ од самиот почеток го поддржа годинешниот српски претставник на Евровизија 2019, пејачката Невена Божовиќ, а сега откри и еден интересен момент поврзан со ова.

Имено, Марија беше убедена дека Невена ќе го мине првото полуфинале на музичкиот натпревар, додека директорот на Гранд, не беше убеден во тоа и го тврдеше спротивното.

„Малкумина знаат дека Саша Поповиќ и јас се обложивме дали Србија ќе влезе во финалето на Евросонг 2019. Јас реков дека ќе влезе, а тој дека нема…  И сега ќе мора да ми купи патики“.

„Честитки, Србија!”- испрати видеопоздрав Марија преку Инстаграм.

Останати вести од Радио Милева