Радио Милева

Марија Шерифовиќ и Ѓорѓе Давид се бакнаа во уста среде емисија (видео)

Марија Шерифовиќ и Ѓорѓе Давид се бакнаа во уста среде емисија (видео)
фото: принтскрин/свет

Емисијата „Ѕвезде Гранд“ имаме прилика да ја гледаме секоја сабота на Канал 5 телевизија.

Членовите на жирито со своите кавги и интересни ставови знаат да направат шоу.

Во најновата емисија на „Ѕвездите на Гранд“, Јелена Карлеуша инсистираше Марија Шерифовиќ и Ѓорѓе Давид да одговорат на предизвикот и да се бакнат во уста.

„Ајде ве молам, уште еднаш да го видам тој бакнеж во уста? Не си најверојатно геј“ инсистираше Јелена.

Ѓорѓе и Марија го прифатија предизвикот и се бакнаа во уста.

Најавата погледнете ја во видеото.