Радио Милева
летен поглед

Марија Нацева е „фатална“ по животот и бракот: Кога фитнес моделот ќе се појави – плажата се празни! (ФОТО)

Марија Нацева е „фатална“ по животот и бракот: Кога фитнес моделот ќе се појави – плажата се празни! (ФОТО)

Јавноста ја познава како женски македонски фитнес модел, тренер и мотиватор, кој веќе извесно време живее во Обединетите Арапски Емирати.

Марија Нацева својот живот го посветила на нејзината професија која бара таа постојано и целосно да биде посветена само на себеси и својот изглед.

Но, колку и да е посветена на професијата, вежбањето, обликувањето и грижата за своето тело, Марија добро знае дека човек мора уште повеќе да се грижи и за својата душа… За да те слуша и служи.

Затоа Марија не ја пропушта секоја прилика да се одмори, релаксира и да ужива… А, каде најдобро ако не на плажа, особено во овој период од годината. Емиратите се ионака „пеколна локација“ кога се температурите во прашање, па малку разладување никогаш не е на одмет.

Патем и згодна прилика да се покажат мускулите, вајаното тело и најистакнатите атрибути на него, као совршено облото напрчено га*е на фитнес инструкторката.

А кога Марија Нацева ќе се соблече, плажата се празни… Жените ги собираат мажите на ручек, а децата ги вадат од базенот… Зашто погледот на неа може да биде фатален! За животот или за бракот!

Некој гледајќи ја може да се заборави па да изгори на сонцето, или водата да му влезе в уши! Така е денес, ама така е и низ годиниве наназад, низ кои Марија реши да прошета по фотографиите низ летните спомени!