Радио Милева

Мали сигнали: Дарко Спејко и поласка на Елена Ристеска, а и таа не му остана должна (фото)

Мали сигнали: Дарко Спејко и поласка на Елена Ристеска, а и таа не му остана должна (фото)
фото:елена ристеска/дарко спејко/принтскрин/инстаграм

Новопеченикот кошаркарски директор Дарко Петковски –Спејко, на својот профил од „стори“ приказните на Инстаграм, посвети неколку секунди за пејачката Елена Ристеска.

Имено, тој сподели видео од нејзините почетоци, па во два кадри на кои на едниот тој е разголен, а на другиот е спотот од неа.

фото:дарко спејко/инстаграм/принтскрин

-Старо, но добро, коментираше Спејко означувајќи ја Елена.

Ниту таа не остана рамнодушна на ласкавиот комплимет, па и самата ја сподели неговата објава праќајќи му симбол од срце и бакнеж.

фото:елена ристеска/дарко спејко/инстаграм/принтскрин

Какви ли се и што ли значат овие мали сигнали, знаат најдобро самите…

Останати вести од Радио Милева