Радио Милева

Македонскиот кандидат растури во „Ѕвездите на Гранд“, а еве што Карлеуша му порача (видео)

Македонскиот кандидат растури во „Ѕвездите на Гранд“, а еве што Карлеуша му порача (видео)

Во последната емисија на регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ настапуваше 25 годишиниот Денис Димоски од Прилеп.

Тој се претстави со песните „Има ли песна за нас“ и „Звао сам ја Емили“. На крајот од неговите интерпретации тој доби само еден глас и тоа од Ана Бекута.

Јелена Карлеуша иако не му даде глас на Денис, сепак го прокоментира и го кажа своето мислење.

„Мене ми беше интересно. Јас не можев да заклучам дали ти си машко или жеснко, многу специфичен и чуден глас. Звучеше неодредено.И додека зборуваш си неодреден. Имаш емоција. Но, имаше многу грешки, поготово краевите“ му порача Карлеуша.

foto: Priintscreen/youtube

Ана Бекута истакан дека привлекува внимание.

Бекута прифати да му биде ментор истакнувајќи дека тој е предизвик. Како пејачката ќе го подготви и како Денис ќе се претстави во следниот круг останува да видиме.

Останати вести од Радио Милева