Радио Милева

Македонската учесничка во „Ѕвездите на Гранд“ се најде во друштво на Дарко Филиповиќ и Славица Чуктераш

Македонската учесничка во „Ѕвездите на Гранд“ се најде во друштво на Дарко Филиповиќ и Славица Чуктераш

Како и секоја година, така и оваа во регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ има многу македонски претставници.

Според новите правила на ова шоу, секој кандидат кој ќе го помине првиот круг има по еден ментор.

Македонската кандидатка Елена Миленковска го помина првиот круг и за ментор ја одбра Ана Бекута.

Периодов Бекута и Елена се подготуваат за нејзиниот втор настап, а како ќе се покаже останува да видиме.

Меѓутоа, во меѓувреме познатата пејачката на својот „Инстаграм“ објави фотографија со Дарко Филиповиќ и Славица Чуктераш.

Најверојатно Миленковска се сретнала со некогашните учесници од истото шоу на снимање на некоја емисија, па овој момент го овековечи со заедничка фотографија.

foto: pritnscreen/instagram