Радио Милева

Мајката на Кија Коцкар си ја отвори душата пред камерите на „Задруга 4“: „Ќерка ми минуваше низ пекол“ (видео)

Мајката на Кија Коцкар си ја отвори душата пред камерите на „Задруга 4“: „Ќерка ми минуваше низ пекол“ (видео)
фото:дадица зељковиќ/инстаграм/принтскрин

Надица Зељковиќ која моментално е учесничка во реалното шоу „Задруга 4“, влезе во конфликт со Мики Ѓуришиќ поради нејзината ќерка и победничка во истото шоу – Кија Коцкар.

Владимир Томовиќ ја прекори Надица за една работа:

„Не знам зошто сакавте да го продлабочите тој конфликт, ако Мики рече дека сака да го прекине“, рече Томовиќ.

“Ох, она што тој не го сака, јас нема да тврдам дека тој ја нападна Кија, но нешто ме повреди, никој не може да разбере, тоа е мое дете. За прв пат во ријалити, се случи таква измама, никогаш порано не се случило. “, прокоментира Надица.

„Тој беше заљубен во Кија, тука започнува сè“, додаде тој.

„Тој не требаше да се меша со приказната за нејзиниот татко, тоа е грдо“, рече Томовиќ.

“Не можете да не се задева. Поминав низ пекол, таа тужеше некои луѓе за тоа. Во крајна линија е приказната дека и таа го „продала“ својот татко!”, Рече Надица.

Останати вести од Радио Милева