Радио Милева

„Мајка ми тешко го поднесува тоа, а посебно брат ми“: Емина Јаховиќ проговори за тврдењата дека Садетин ја оставил поради друга!

„Мајка ми тешко го поднесува тоа, а посебно брат ми“: Емина Јаховиќ проговори за тврдењата дека Садетин ја оставил поради друга!
фото:инстаграм

Последниве денови, турските медиуми беа презаситени од веста дека Садетин Саран минатата година ја напушти пејачката Емина Јаховиќ поради турската актерка Јелиз Шар, а убавата пејачка сега зборуваше за нејзиниот емотивен статус.

На почетокот се осврна на дуетската песна со Наташа Беквалац: „Мушко више не могу“ и рече:

– Сите ви исто време не можат да бидат машко, но мажите се наша заштита, – рече Емина во „Премиера – Викенд специјал“ и продолжи:

– Никогаш не сум тужела никого, затоа што тоа е фрлање со пердуви во воздух. Секој има право да пишува, ние ја одбравме оваа работа, ние сме јавни личности. Она што е во нашата совест, верувам во тоа. Мајка ми не може да се справи со тоа, особено мојот брат.

фото:емина јаховиќ/инстаграм

Пејачката вели дека нејзиниот емотивен живот е исполнет.

„Јас сум многу исполнета со моето семејство и работа, а во животот сум супер“, рече Емина, обраќајќи им се на припадничките на понежната половина.

„Сакам да им кажам на сите жени кои се разведуваат како мене да се обидат да имаат добра врска со своите поранешни сопрузи за доброто на своите деца“, изјави пејачката.

Останати вести од Радио Милева