Радио Милева
задруга 4

Мајка и на Кија Коцкар само по долна облека: Жената заборави на камерите, а другите „заборавија“ да ја потсетат дека се’ се снима (ВИДЕО)

Мајка и на Кија Коцкар  само по долна облека: Жената заборави на камерите, а другите „заборавија“ да ја потсетат дека се’ се снима (ВИДЕО)

Надица Жељковиќ која учествува  во реалното шоу „Задруга 4“, стана порано од своите цимери и веднаш отиде во гардеробата да се пресоблече, но жената нема ријалити искуство, па по се’ изгледа сосема ги изуми камерите.
Таа остана само по градник и го покажа деколтето додека ја менувашеоблеката, а од кадрите на камерата гледачите можеа да се уверат дека Кија е природно надарена на мама.

Надица потоа ги пресоблече и пантоланите, па беше снимена само по долна облека, но жената дури и на тоа не обрна внимание.

Нејзината поискусна ријалити ќерка Кија, во првата можна прилика ќе треба да и одржи краток курс од пресоблекување пред камерите, додека престојува во реалното шоу „Задруга 4“.

Останати вести од Радио Милева