Радио Милева

Маја Шупут ги откри плановите за иднина: „Свадбата е следната година, а кога ќе ми оздрави ногата ќе правиме бебе“

Маја Шупут ги откри плановите за иднина: „Свадбата е следната година, а кога ќе ми оздрави ногата ќе правиме бебе“

Маја Шупут и нејзиниот партнер планираа свадбата да биде оваа година, меѓутоа ќе мора да одложат бидејќи пејачката нема ниту една слободна сабота.

Хрватската пејачка не крие дека едвај чека да стане мајка и сопруга, а заедно со свршеникот планираат да го прошират семејството.

„Ветувам кога ногата ќе ми оздрави ќе одиме да правиме бебе“ вели пејачката за 24часа.


Исто така, Шупут откри како ќе балансира меѓу семејството и работата.

„Ненад  и јас се договориме дека јас ќе пеам, а дека тој со бебето ќе ме следи на патувања. Некои пријатели ме советуваат да ангажирам пријатели“ вели Маја.

Останати вести од Радио Милева