Радио Милева
ги разбуди сетилата

Маја Маринковиќ на забава со гола задница: Никогаш посекси, буди само една желба… во илјада варијанти!

Маја Маринковиќ на забава со гола задница: Никогаш посекси, буди само една желба… во илјада варијанти!

Маја Маринковиќ е за многумина најголемото изненадување во „Задруга2“. Стигна до финалето и на крај излезе како петтопласирана иако на почетокот на реалното шоу многумина, па дури и самата не веруваше дека ќе дотурка далеку.

Маја за српски Телеграф  вели дека го доживеала  најдоброто искуство, за време и поизлегувањето од  „Задруга2“ и дека е задоволна од реакциите на јавноста, зашто никој не ѝ упаатил или кажал ниту еден лош збор.

По напуштањето на ова ријалити, надвор ја чекал нејзиниот татко, а на завршната забава Маја се појави во најпровокативното издание досега, што можете да го видите на приложените фотографии.

Во црна провидна комбинација од тантела и и латекс, со разголена задница, задругарката зрачи со сексапил, будејќи ја машката фантазија.

Од секоја глетка на неа, возбудата расте, сетилата се будат, а страстите се брануваат… Машката желба е една… во илјада варианти!

Останати вести од Радио Милева