Радио Милева

Мачката на Сораја нема ниту едно влакненце: Старлетата ја капеше во када со млеко и свежо цвеќе (ФОТО)

Мачката на Сораја нема ниту едно влакненце: Старлетата ја капеше во када со млеко и свежо цвеќе (ФОТО)

Српската старлета Сораја Вучелиќ на фотографии почесто можете да ја видите гола отколку облечена. А кога веќе не се срами да го покаже своето тело, евидентно е дека ставата не само што ја одржува вита, туку  и мазна како писта.

Тоа е барем докажано од она што е покажано и што се гледа на слика, а нејзините слики може секој да и ги види! Што по медиумите, што по социјалните мрежи!

Ама она што не може и не го знае секој е каква мачка има Сораја? Тајната досега ја знаеја само малкумина, што имале можност да и ја видат и да ја запознаат, да си поиграат со неа, да ја погалат…

Ама тоа беше до сега! Отсега тајната на Сораја – стана јавна!

Таа ја фотографираше, па понеделнички ја покажа нејзината гола мачка, која нема ниту едно влакненце, како ја капе во када наполнета со млеко и свежо набрани цветови! Тоа што ви изгледа дека малку и е набрана кожичката, не грижете се… Со мачката на Сораја се е в ред… И не е бричена! Таква и е сортата!

 

Останати вести од Радио Милева