Радио Милева
Иста како мајка и Анабела?

„Луна воопшто и не пее, гласот на снимката и го позајмува Антониа Гиговска“ – тврди Лепи Миќа (ФОТО)

„Луна воопшто и не пее, гласот на снимката и го позајмува Антониа Гиговска“ – тврди Лепи Миќа (ФОТО)

Лепа Миќа ја шокираше јавноста со својата теорија дека првата песна на Луна Ѓогани всушност комплетно ја отпеала Антониа Гиговска, односно таа целосно и го позајмува својот глас на победничката на „Задруга 2“.

„Не го видов најавниот тизер, но ја слушнав песната, а она што го слушнав во многу што ме потсетува на онаа малата Антониа“ – тврди Миќа, осврнувајќи се на Антониа Гиговска.

„Тоа е онаа млада Македонка кој се натпреваруваше во втората сезона на талент-шоу програмата на „Пинкови ѕвездички.
Мислам дека оваа песна ја отпеала Антониа. Не е ова теорија на заговор. Мислам дека е многу близу до вистината. Јас совршено добро знам како се прават овие работи“ –  рекол Лепи Миќа.

Потсетете се дека Анабела, мајка и на Луна, не криеше дека во еден момент од нејзината кариера во пеењето била само „отворачка на уста“. За песната „Само во сон“, гласот и го позајми пејачката по име Тамара.

Потоа наместо неа пееше Марија Михајловиќ, а потоа Анабела реши да зема часови по пеење за да ги подобри своите вокални вештини и пејачките квалитети.