Радио Милева

Луна пееше во живо во „Задруга“, па ја споредија со Кија – која колку ја бидува со микрофонот? (видео)

Луна пееше во живо во „Задруга“, па ја споредија со Кија – која колку ја бидува со микрофонот? (видео)
фото:принтскрин/јутјуб

Луна Ѓогани во текот на претходната ноќ ги забавуваше задругарите, а на Јутјуб каналот веднаш следеа коментари за пеењето на Луна, за што и доста често се зборува.

Таа ја пееше нејзината песна „Девети круг“, за која кажа дека и била хит.

Додека едни ја фалеа, други ја критикуваа, а некои пак, ја споредуваа со Кристина Кија Кокар, за која Ѓогани ја обвини дека ја саботира во настапите.

Секој има право на свое мислење, затоа самите споредете која колку ја бидува за пеење, Луна или Кија?

Останати вести од Радио Милева