Радио Милева
партија во бањата во „Задруга 2“

Луна и Марко во влажна секс акција: Се тресеше туш кабината, а воздишки се слушаа до дворот (ВИДЕО)

Луна и Марко во влажна секс акција: Се тресеше туш кабината, а воздишки се слушаа до дворот (ВИДЕО)

„Задругарите“ во љубов.  Луна Ѓогани и Марко Миљковиќ најдоа време да се посветат еден на друг, па решија да го направат тоа на свој начин.

Отидоа на туширање и се разбира, во кабината падна жесток секс. Бидејќи веќе не се ни ни кријат, не се обидуваат и да се воздржат, туку уживаа најмногу што можат во нивната љубов и размената на страсти.

Кабината се тресеше, се слушаа воздишки на уживање, а откако го задоволија љубовниот апетит и своите страсти, прв од под тушот излезе Миљковиќ, а малку по него следеше и Луна. Со насмевка на лицето, како и секоја задовол(е)на жена, кога се врати во спалната соба, нејзината среќа беше повеќе од очигледна, аништо понезадоволен не беше ни Марко, кој како што е редот, после добра партија, запали цигара.

Како изгледаше нивната влажна секси романсаво туш кабината, погледнете од  снимката подолу:

Останати вести од Радио Милева