Радио Милева
розови балони

Луна и Марко го открија полот на бебето (фото)

Луна и Марко го открија полот на бебето (фото)
фото: принтскрин/јутуб/сиктертубе

Луна Ѓогани и Марко Миљковиќ го открија полот на своето прво дете. Учесниците во „Задруга“ на оригинален начин дознаа какво бебе очекува Луна.

Имено, тие заминаа на една локација покрај базен во Белград и ја отворија кутијата која беше затворена.

Овој момент тие го снимија и го објавија во новото видео на „Јутуб“.

фото: принтскрин/јутуб/сиктертубе

„Дали си подготвена?“, праша Марко.

„Не можам, не ми е добро“, одговори Ѓогани.

„Ни на мене“, вели Марко.

На крајот, Ѓогани зеде ножици, ја пресече лентата, а од кутијата излегоа розови балони, што значи дека Луна и Марко ја чекаат девојче.

фото: принтскрин/јутуб/сиктертубе

Останати вести од Радио Милева