Радио Милева
секс контрола

Луна го преиспита братучедот: „Адаме, имаше ли секс…Оваа рака ти мириса на вагина“?! (ВИДЕО)

Луна го преиспита братучедот: „Адаме, имаше ли секс…Оваа рака ти мириса на вагина“?! (ВИДЕО)

Луна Ѓогани разговараше со нејзиниот братучед Адам Ѓогани, прашувајќи го дали имал секс во „Задруга 2“?. Блогерката беше упорна да дознае за интимата на братучедот, што дури и му ги зеде рацете па му  ги мирисаше.

„Дали си имал секс? Кажи ми… Адаме?  дај да ти ги видам рацете. Оваа рака ти мириса на вагина“ – му вели Луна, откако му ја помириса едната рака.

Како реагираше Адам, погледнете во снимката под текстот.