Радио Милева

Луна Ѓогани во „Задруга“ јавно и се обрати на Цеца (видео)

Луна Ѓогани  во „Задруга“ јавно и се обрати на Цеца (видео)
фото: дамир дервишагиќ

Луна Ѓогани досега неколку пати истакна дека некогаш била добра другарка со ќерката на Цеца, Анастасија Ражнатовиќ и дека поминувале време заедно во вилата.

Овој пат, Луна јавно и се обрати на Цеца кога за време на забавата во „Задруга“ беше пуштена песната „Ѓурѓевдан“ („Џурџевдан“).

Продукцијата по полноќ ја пушти песната „Ѓурѓевдан“ за да им го честита денешниот празник на задругарите.

Песната ја пуштија во изведба на Цеца Ражнатовиќ, а Луна јавно и се обрати.

„Поздрав за Цеца“ истакна Ѓогани.

Стиховите „Ѓурѓевдан е, а јас не со оној кој го сакам“ дополнително ја разнежија Луна која неодамна раскина со Марко.