Радио Милева

Луна Ѓогани со деколте до папок за убаво да се видат новите силиконски гради, па ја засени дури и Карлеуша (фото)

Луна Ѓогани со деколте до папок за убаво да се видат новите силиконски гради, па ја засени дури и Карлеуша (фото)
фото:луна ѓогани/инстаграм

Луна Ѓогани изминатата недела заедно со момчето и мајка си, беше поканета на роденден кај пријателка во еден белградски клуб.

Како што е ред, забавата не може да почне без фотографирање и позирање, а Луна приликата ја искористи тоа да го направи со сите и да се пофали на својот Инстаграм.

фото:инстаграм/луна ѓогани

Но, во фокусот не беа ниту славеничката, ниту оние што ја придружуваа, туку Луна акцент им даде на своите нови и бујни силиконски гради.

фото:инстаграм/луна ѓогани

За оваа прилика се одлучила за тексас комбинизон кој го раскопча до папокот, само за силиконите да дојдат во преден план.

фото:инстаграм/луна ѓогани

Со Луна и Анабела се фотографираше и Јелена Карлеуша која беше меѓу гостите, па дури и таа падна во сенка покрај раскошот на Луна.

Останати вести од Радио Милева